TREENIROVIO

Hyvinvointia ja liikuntaa iloisella otteella! 

PERSONAL TRAINER- &  

LIIKUNNANOHJAUSPALVELUT

  

Oletko miettinyt joskus, miksi toiset treenaavat personal trainerin kanssa? 

Tai oletko yrittänyt saada treenaamiselle ns. punaista lankaa, siinä kuitenkaan onnistumatta?

Oletko kokeillut muuttaa elämääsi terveellisempään suuntaan tai ehkä jopa kokeillut massavalmennuksia tai diettejä?

Minä uskon valmentajana siihen, että olemme jokainen yksilöitä ja se mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi juuri sinulle. Meillä kaikilla on oma, omanlaisemme keho, joka ansaitsee liikkunnan, levon ja hyvälaatuisen ravinnon lisäksi huolenpitoa, välittämistä, ymmärrystä ja rakkautta. Treenirovion valmennuksissa edetään aina rauhallisesti ja terveys edellä. Elämäntaparemontit vaativat aikaa ja totuttelua, ne eivät tapahdu hetkessä, eikä niin isojen muutosten tarvitsekaan tapahtua. Muutosten edessä on tärkeää että mukaan ehtii niin mieli kuin kehokin. Valmentajana ja ohjaajana kannustan positiivisen kautta, tsempaten ja tukien. 

Jos personal trainerin palkkaaminen on ikinä ollut mielessä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Alkuhaastattelu on aina ilmainen, eikä sido mihinkään. Yhteydenottolomake löytyy sivun alareunasta!


 

 


AJANKOHTAISTA


Takaisin yleiskatsaukseen

21.04.2022

LIIKUNNALLISET KESÄLEIRIT

Kesällä 2022 Treenirovio järjestää jo perinteiseksi muodostuneet alakoululaisten liikunnalliset kesäleirit Hyvinkään Sahanmäessä.
Leiri 1 ma 6.6.-pe 10.6.
Leiri 2 ma 4.7.-pe 8.7.
Leiripäivät alkavat klo 9.00 ja loppuvat klo 13.30. Leireillä liikutaan monipuolisesti, pelaillaan, leikitään sekä pidetään hauskaa yhdessä kavereiden kanssa. Leiripäivään sisältyy myös lounas.
Viikon leirin hinta 80,00 euroa sis alv (sisältää kaiken toiminnan ruokineen. Treenirovio ei vakuuta osallistujia, harkitkaa omaa tapaturmavakuutusta.)

Leirille 1 mahtuu vielä pari lasta. Heinäkuun leirillä vielä hyvin tilaa.
Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset treenirovio@gmail.comTakaisin yleiskatsaukseen