TREENIROVIO

Hyvinvointia ja liikuntaa iloisella otteella! 

PERSONAL TRAINER- &  

LIIKUNNANOHJAUSPALVELUT

  

Oletko miettinyt joskus, miksi toiset treenaavat personal trainerin kanssa? 

Tai oletko yrittänyt saada treenaamiselle ns. punaista lankaa, siinä kuitenkaan onnistumatta?

Oletko kokeillut muuttaa elämääsi terveellisempään suuntaan tai ehkä jopa kokeillut massavalmennuksia tai diettejä?

Minä uskon valmentajana siihen, että olemme jokainen yksilöitä ja se mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi juuri sinulle. Meillä kaikilla on oma, omanlaisemme keho, joka ansaitsee liikkunnan, levon ja hyvälaatuisen ravinnon lisäksi huolenpitoa, välittämistä, ymmärrystä ja rakkautta. Treenirovion valmennuksissa edetään aina rauhallisesti ja terveys edellä. Elämäntaparemontit vaativat aikaa ja totuttelua, ne eivät tapahdu hetkessä, eikä niin isojen muutosten tarvitsekaan tapahtua. Muutosten edessä on tärkeää että mukaan ehtii niin mieli kuin kehokin. Valmentajana ja ohjaajana kannustan positiivisen kautta, tsempaten ja tukien. 

Jos personal trainerin palkkaaminen on ikinä ollut mielessä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Alkuhaastattelu on aina ilmainen, eikä sido mihinkään. Yhteydenottolomake löytyy sivun alareunasta!


 

 


AJANKOHTAISTA


Takaisin yleiskatsaukseen

10.10.2022

PERHEUINNIT 2023 KEVÄÄLLÄ

Treenirovion suositut perheuinnit jatkuvat myös ensi keväänä. Uinnit uidaan Hyvinkään veteraanitalolla, jossa on kompakti, vain ryhmälle varattu allas saunoineen. Uinneissa uidaan aina oman vanhemman kanssa, jotta jokainen, arempikin lapsi uskaltautuu kokeilemaan omia rajojaan. Vastaavasti vilkkaammat lapset pysyvät oman vanhemman kanssa paremmin "hanskassa", eikä yleiseen ryhmänhallintaan mene turhaa aikaa. Keväällä ryhmiä on vauvoille (yli 4kk ja 5kg), taaperoille (1,5v-3v) sekä vähän isommille lapsille (4-7v) suunnattu temppu-uinti.
-Vauvauinnissa totutamme perheen pienimmän veteen. Vauvauinti on perheen yhteinen harrastus, joka tukee vauvan kasvua ja kehitystä. Vauvauinnissa lauletaan, lorutellaan, koetaan veden vastus, saadaan positiivisia ja lapsen myönteistä minäkuvaa vahvistavia kokemuksia, polskutellaan, tasapainoillaan, leikitään leluilla ja sukelletaan alkuun sukellusrefleksin turvin.
-taaperouinnissa jatketaan siitä, mihin ollaan vauvauinnissa päästy. Kuitenkin ryhmään voivat hyvin tulla myös lapset, joilla ei ole vauvauintia takana. Taaperot opettelevat turvallista vesikäyttäytymistä, kasvojen kastelua, itsenäistä liikkumista vedessä, opetellaan hyppäämään veteen, lasketaan mäkeä, leikitään yksin ja yhdessä aikuisen ja muiden lasten kanssa, tasapainoillaan patjalla ja kokeillaan liukua jne.
-temppu-uinnissa harjoitellaan alkeisuinnin taitoja (kasvojen kastelu, liuku, potkut, sukellukset, hypyt jne.), mutta lisäksi opetellaan sukeltamaan pääedellä, lasketaan mäkeä, hypitään ja tasapainoillaan patjalla, kokeillaan uimavälineitä (mm. merenneidon räpylä, eli monofin) ja rohkaistutaan niin, että pärjätään jatkuvasti enenevissä määrin itsenäisesti, mutta kuitenkin turvallisesti.

Kevään uinteihin ilmoittautuminen alkaa lokakuun 2022 puolivälissä. Lisää infoa löydät Treenirovion facebook-sivuilta. Voit myös kysyä lisää sähköpostilla -> treenirovio@gmail.comTakaisin yleiskatsaukseen